Kesätyöpaikat kesälle 2019

Rakennustyö Salminen Oy on merkittävä työnantaja Pohjois-Savossa. Meillä työskentelee yli kahdeksankymmentä rakennusalan huippuammattilaista. Tarjoamme taas tulevana kesänä mahdollisuuksia uusille tulevaisuuden osaajille päästä ammattilaisten oppiin rakennustyömaille. Parhaillaan etsimme kesätyöntekijöitä rakennusalan työnjohto- ja suorittavan työn tehtäviin.

Kesätyöntekijämme ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaa, menestyksemme mahdollistajia. Tämän vuoksi palkkaamme kesäksi 2019 joukkoomme ahkeria tiimipelaajia, joilla on positiivinen asenne, ja aitoa innostusta työntekoa ja yritystämme kohtaan. Aikaisemmasta työkokemuksesta rakennusalalta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Asenne on se, joka ratkaisee, sillä se kertoo motivaatiostasi tehdä kanssamme töitä.

Kesätöiden hakeminen
Rakennustyö Salminen Oy:n avoin kesätyöhaku 2019 käynnistyy tammikuun lopussa viikolla 5. Haku aika päättyy lauantaina 23.3.2019.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja mahdollinen CV:si osoitteeseen rekry@rakennustyo.net.

Vastaamme hakuajan päätteeksi kaikille hakemuksen lähettäneille, ja pyydämme henkilökohtaiseen työhaastatteluun valitut hakijat.

PS. Seuraa meitä Facebookissa, niin pysyt kuulolla kesätyöhaun tärkeistä päivämääristä, ja näet mitä yrityksessämme tapahtuu juuri nyt.


Takaisin edelliselle sivulle

 • Ota yhteyttä!

  Osmo Salminen
  040 060 6076
  osmo.salminen(at)rakennustyo.net

  Pekka Salminen
  040 545 4968
  pekka.salminen(at)rakennustyo.net

Kaikki oikeudet pidätetään © Rakennustyö Salminen Oy Site by Mainostoimisto Ad Kiivi